On the Road

On the Road

A4 Mini Poster

Cannonball Ride 2013Posted by Arthur 2012-12-17 20:35


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Arthur 2013-07-12 20:35

Ha Jeroen, De M5 is een geweldige fiets. Je kan hem extreem licht afmonteren (8 Kg) en er mee racen. of je kan hem net als die van mij met zware super sterke componenten vol hangen en hem als een trekking fiets gebruiken. Die van mij is al meer dan 5000 km extreem hard over slecht wegdek geragd en tot nu toe nog niet verrot kunnen krijgen. 300 Km per dag is zeker mogelijk maar dan moet je wel veel uurtjes maken. en ik hou ook van veel eten en lekker een praatje maken onderweg. Dan heb je nog het koken en fikkie stoken de blogs en het internetten. En het moet droog zijn natuurlijk... ;-).

Posted by Jeroen Postema 2013-07-12 19:25

hoi Arthur,

interessant om te lezen dat je met een m5 carbon highracer op pad gaat. Vorig jaar kwam ik in gesprek met een ligfietser die mij vertelde dat hij ook deze fiets heeft. Naar zijn zeggen reed hij daar 2 weken lang 300 km per dag mee, lijkt mij wel onwaarschijnlijk veel maar wie weet. Vermoeidheid was voor hem een onbekend fenomeen vertelde hij mij. Toen ik hem vroeg hoe zijn carbon fiets zich hield vertelde hij dat de fiets altijd probleemloos funtioneerde, hij was al door vele kuilen gestuiterd zonder problemen. Ik ben benieuwd hoe de fiets jou bevalt tijdens deze tocht want ik vind het wel een hele fraaie fiets.

Posted by Jeroen Postema 2013-01-18 13:31

Hoi Arthur,

mooie route en goed om te zien dat je weer naar de Noordkaap gaat :) Weet je al wanneer je gaat vertrekken? En waar komt de naam "Cannonball Ride" vandaan?

groeten, Jeroen.